Πρόκειται για τον Μουράτ Ομέρογλου

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής

Διαδέχεται τον Αλή Ριζά Ακιντζί και είναι γνωστός για την εμπειρία του σε θέματα Μέσης Ανατολής, Ευρώπης και Βαλκανίων

Τα νέα του καθήκοντα στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής ανέλαβε και επίσημα ο Μουράτ Ομέρογλου, διπλωμάτης του ΥΠΕΞ της Τουρκίας και γνωστός για την εμπειρία του σε θέματα Μέσης Ανατολής, Ευρώπης και Βαλκανίων.

O Μουράτ Ομέρογλου, ο οποίος διαδέχεται τον Αλή Ριζά Ακιντζί στη θέση του Προξένου, αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να αρχίσει επισκέψεις γνωριμίας στην βάσει διεθνών συνθηκών περιοχής ευθύνης του σε Αν. Μακεδονία και Θράκη.

Ο Τούρκος διπλωμάτης εισήλθε στο τουρκικό ΥΠΕΞ το 1998 και υπηρέτησε μέχρι στιγμής στο Κιργιζιστάν, στη Νέα Υόρκη και στις τουρκικές Πρεσβείς σε Βερολίνο και Ινδία.

Ακολούθως υπηρέτησε στις Διευθύνεις Βαλκανίων και Μέσης Ανατολής του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ενώ τελευταία εργαζόταν στην Διεύθυνση Ναυτιλίας του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.