«Θα βοηθήσει τα καταστήματα»

Από τις 8 Ιανουαρίου ελεγχόμενη η στάθμευση στους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής

Η κάρτα στάθμευσης θα ισχύει μόνο για 30 λεπτά, ο οδηγός του αυτοκινήτου θα την προμηθεύεται από τα περίπτερα ενώ πρόστιμο για παράνομη στάθμευση θα κοστίζει 20 ευρώ

Ξεκινά από τις 8 Ιανουαρίου η ελεγχόμενη στάθμευση στους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής. «Ήμασταν έτοιμοι και νωρίτερα» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Πολιτειάδης μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ για το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο «περιμέναμε να περάσουν οι γιορτές για να το εφαρμόσουμε».

Το μέτρο αυτό όπως τόνισε ο κ. Πολιτειάδης δεν είναι εισπρακτικό αλλά αντιθέτως θα βοηθήσει τα καταστήματα και τους επαγγελματίες. Η ελεγχόμενη στάθμευση θα εφαρμόζεται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

«Η κάρτα στάθμευσης θα ισχύει μόνο για 30 λεπτά, ο οδηγός του αυτοκινήτου θα την προμηθεύεται από τα περίπτερα και δεν θα μπορεί να βάζει άλλη κάρτα. Το πρόστιμο για παράνομη στάθμευση θα κοστίζει 20 ευρώ» επεσήμανε καταληκτικά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Διαβάστε επίσης:

Τάξη στην άναρχη στάθμευση στο κέντρο της πόλης βάζει ο Δήμος Κομοτηνής

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.