Αιτήσεις έως 16 Φεβρουαρίου

Τρεις θέσεις ιατρικών ειδικοτήτων προκηρύχθηκαν για το Λιμενικό Σώμα

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ανακοινώνεται ότι, το Υπουργείο  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκήρυξε διαγωνισμό για την απευθείας κατάταξη τριών (03) Αξιωματικών, Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,  ειδικότητας Υγειονομικού (ανδρών-γυναικών) έτους 2017, προερχόμενων από ιδιώτες Ιατρούς Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) του πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμων και αντίστοιχων της αλλοδαπής, με τις ακόλουθες ιατρικές ειδικότητες:

Ι. Αναισθησιολογίας: θέση μία (01)

ΙΙ. Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας: θέση μία (01)

III. Ιατρικής της Εργασίας: θέση μία (01)

Η παρούσα προκήρυξη έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) και έχει καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι, για τα  προσόντα, τα οποία πρέπει να  διαθέτουν για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και τα δικαιολογητικά, που πρέπει να καταθέσουν.

Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλουν οι υποψήφιοι αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο), κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, απευθείας στην Επιτροπή Παραλαβής-Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, και έχει ως έδρα τη Σχολή Λιμενοφυλάκων στο Πειραιά, από την 22-01-2018 ημέρα Δευτέρα μέχρι και την 16-02-2018 ημέρα Παρασκευή στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ –ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ & ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, ΣΧΟΛΗ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ, ΤΕΡΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τ.Κ.:18510.

Για την προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης (Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2551356219).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.