«Σταθερή επιστροφή της ΝΔ»

Τα συμπεράσματα του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την δημοσκόπηση της Kapa Research

«Είναι σημαντικό ότι παρά την διετή απουσία μου από το Κοινοβούλιο, οι πολίτες της Ροδόπης μου δίνουν ξανά τις περισσότερες θετικές γνώμες σε σύγκριση ακόμα και με τους εν ενεργεία βουλευτές», σημειώνει ο πρώην βουλευτής

Τα συμπεράσματα του για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε πρόσφατα η Kapa Research για λογαριασμό της εφημερίδας «Νέα Εγνατία» Καβάλας αποτύπωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης στέκεται ιδιαίτερα στην πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ροδόπης αλλά και στην δυσαρέσκεια των πολιτών προς τους κυβερνητικούς βουλευτές. Ταυτόχρονα, επισημαίνει για ακόμη μια φορά, την «ενόχληση» όλων για την απουσία δίκαιης και ισόρροπης εκπροσώπησης των σύνοικων στοιχείων.

Αναλυτικά, ο πρώην βουλευτής σημειώνει:

«Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική δημοσκόπηση της K Research σε μεγάλο δείγμα ψηφοφόρων, επιβεβαιώνοντας την σταθερή και κυρίαρχη επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας πανελλαδικά αλλά και τοπικά.

Ειδικότερα στο Νομό Ροδόπης είναι εμφανή τρία συμπεράσματα:

1. Υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ροδόπης, όπου είχε το μεγαλύτερο πανελλαδικά ποσοστό του (49%) και ανέρχεται η Νέα Δημοκρατία…

2. Είναι εμφανής η δυσαρέσκεια των πολιτών της πλειονότητας και της μειονότητας προς τους κυβερνητικούς βουλευτές και διακριτή πλέον η ενόχληση όλων για την απουσία δίκαιης και ισόρροπης εκπροσώπησης μεταξύ των σύνοικων στοιχείων.

3. Είναι σημαντικό ότι παρά την διετή απουσία μου από το Κοινοβούλιο, λόγω του εκλογικού νόμου (από το Σεπτέμβριο του 2015), οι πολίτες της Ροδόπης μου δίνουν ξανά τις περισσότερες θετικές γνώμες και τις λιγότερες αρνητικές σε σύγκριση ακόμα και με τους εν ενεργεία βουλευτές.

Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μου για την Εμπιστοσύνη τους.  Μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα για τη Ροδόπη μας…».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.