Στο karadenizrumeli.com

Η Σιμπέλ Μουσταφάογλου αρθρογραφεί για την «τουρκική» μειονότητα της Θράκης

Η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Δήμου Κομοτηνής «Ν. Τσανακλής» κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου με φόντο τη σημαία του κόμματος ΑΚΡ του Ταγίπ Ερντογάν

Αρθρογράφος στην ιστοσελίδα του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών Μαύρης Θάλασσας – Ρούμελης έγινε η πρόεδρος της «Ν. Τσανακλής» Α.Ε.

Χρέη αρθρογράφου σε τουρκική ιστοσελίδα εκτελεί από τον Οκτώβριο του 2017 η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Δήμου Κομοτηνής  «Ν. Τσανακλής» κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου.

Η κ. Μουσταφάογλου αρθρογραφεί εδώ και δύο μήνες στην ιστοσελίδα του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών Μαύρης Θάλασσας – Ρούμελης για θέματα σχετικά με την «τουρκική», όπως την χαρακτηρίζει η ίδια, μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

Στο τελευταίο της άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017, αναφέρει γεγονότα σχετικά με την διήμερη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στην Ελλάδα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις αντιδράσεις πολιτών, στις συλλήψεις για τις αφισοκολλήσεις, τις προκηρύξεις που έριξαν άγνωστοι αλλά και την αντισυγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Θα είχε ωστόσο ενδιαφέρον η θέση του Δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη για τα περί «τουρκικής» μειονότητας που αναφέρει στα άρθρα της η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης. Συμφωνεί άραγε; Αποδέχεται και ο ίδιος την ύπαρξη «τουρκικής» μειονότητας στη Θράκη;

Διαβάστε ΕΔΩ (στα τούρκικα) τα άρθρα της προέδρου της δημοτικής επιχείρησης «Ν. Τσανακλής»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.