Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Συμμορία Βουλγάρων έκλεβε πορτοφόλια σε Καβάλα, Δράμα και Βόλο

Διέπραξαν συνολικά 14 κλοπές πορτοφολιών, με λεία περίπου 1.200 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και διάφορα έγγραφα

Τον συνωστισμό που επικρατούσε σε πολυσύχναστα εμπορικά καταστήματα στην Καβάλα, τη Δράμα και το Βόλο εκμεταλλευόταν μια σπείρα Βουλγάρων που αποτελούνταν από δυο άνδρες και δυο γυναίκες. Οι τελευταίες αναλάμβαναν να κλέβουν τα πορτοφόλια ανυποψίαστων πελατών και διέφευγαν με όχημα που οδηγούσαν οι άνδρες συνεργοί τους.

Η σπείρα δρούσε τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο, διάστημα στο οποίο τα μέλη της φέρονται να διέπραξαν συνολικά 14 κλοπές πορτοφολιών, με λεία περίπου 1.200 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και διάφορα έγγραφα. Μάλιστα, σε μία περίπτωση βρήκαν και το ΡΙΝ μιας κάρτας ανάληψης και «σήκωσαν» από ΑΤΜ 720 ευρώ! Ακόμη, σε ένα κατάστημα στην Καβάλα εκμεταλλεύτηκαν την απασχόληση της υπαλλήλου και άρπαξαν μία γυναικεία τσάντα, η οποία βρέθηκε κατά την διάρκεια των ερευνών και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, ταυτοποιήθηκαν οι δυο γυναίκες που έκαναν τις κλοπές, μια 31χρονη και μια 24χρονη, αλλά και ένας 24χρονος συνεργός τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για συγκρότηση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία πιστοποιητικών και απάτη με υπολογιστή κατά περίπτωση και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο άγνωστος τέταρτος συνεργός τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.