«Είναι ανεπιθύμητος»

ΑΔΕΔΥ Ροδόπης: «Η επίσκεψη Ερντογάν δεν έχει τίποτα να προσφέρει στη δημοκρατία»

«Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των αγωνιστών που διώκονται από το αυταρχικό καθεστώς του Ερντογάν»

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Κομοτηνή εξέδωσε το Νομαρχιακό Τμήμα Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ.

Στην ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης, Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, και ο Γ.Γ. Παναγιώτης Τσουκαλάς αναφέρεται αναλυτικά:

«Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ν. Ροδόπης δηλώνει, ότι η επίσκεψη Ερντογάν στην περιοχή μας δεν έχει σε τίποτα να προσφέρει, όσον αφορά την ευημερία, την ασφάλεια, την ειρήνη και τη δημοκρατία. Αντιθέτως το αυταρχικό και τρομοκρατικό καθεστώς που έχει εγκαθιδρύσει στη Χώρα του, στρέφεται ενάντια στον Τουρκικό Λαό και καταπατά βάναυσα τα δικαιώματά του και τις ελευθερίες του, με χιλιάδες διώξεις, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων  και φυλακίσεις όσων αντιστέκονται στο καθεστώς αυτό και αγωνίζονται για τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Ταυτόχρονα το ίδιο στρατοκρατικό καθεστώς κατέχει με τη βία εδώ και 43 χρόνια την βόρεια Κύπρο, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις αδιάλλακτες και επιθετικές πολιτικές του ενάντια στη Χώρα μας και όχι μόνο, εξυπηρετώντας τα γεωπολιτικά και ιμπεριαλιστικά παιχνίδια των μεγάλων δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή.

Εμείς ως εκπρόσωποι των εργαζομένων στεκόμαστε στο πλευρό όλων των αγωνιστών που διώκονται από το αυταρχικό καθεστώς του Ερντογάν και γενικότερα στο πλευρό του Τουρκικού Λαού που αγωνίζεται να κερδίσει την δημοκρατία, την ελευθερία, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία του.   

Ταυτόχρονα διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι όποια προσπάθεια ποινικοποίησης της ελευθερίας της έκφρασης, δεν θα περάσει! Για αυτό ζητούμε την πολιτική παρέμβαση της Κυβέρνησης για την άμεση αθώωση των συμπολιτών μας που επιθυμούσαν απλά να δημοσιοποιήσουν την αντίθεσή τους για την επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην περιοχή μας.

Κάθε απολυταρχικός, αντιδημοκρατικός και αυταρχικός «ηγέτης» άλλης Χώρας, είναι αυτονόητο ότι είναι ανεπιθύμητος στη Χώρα μας!».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.