Το απόγευμα της Πέμπτης

Το τζαμί Κιρ Μαχαλά επιθεώρησαν άνδρες της φρουράς του Ερντογάν

Εδώ και μέρες βρίσκεται στην περιοχή κλιμάκιο από 65 περίπου άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Τούρκου προέδρου, το οποίο διενεργεί καθημερινά ελέγχους

Στο τζαμί Κιρ Μαχαλά στην οδό Φιλιππουπόλεως στην Κομοτηνή βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (7/12) άνδρες της φρουράς του Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να διευθετηθούν ίσως οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αυριανή επίσκεψη του Τούρκου προέδρου.

Εδώ και μέρες άλλωστε βρίσκεται στην περιοχή κλιμάκιο από 65 περίπου άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Ερντογάν, το οποίο διενεργεί καθημερινά ελέγχους στο τέμενος ενώ την ολιγομελής ομάδα, αποτελούμενη από τρία άτομα, υποδέχθηκαν και καθοδήγησαν σήμερα το απόγευμα στον χώρο άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής.

Περιμετρικά του τεμένους έχουν τοποθετηθεί ειδικές κορδέλες ώστε να αποτραπεί η στάθμευση των οχημάτων ενώ ο χώρος, τόσο εντός όσο και εκτός του τζαμιού, επιτηρείται διαρκώς από Αστυνομικούς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το κλίμα ωστόσο στην συνοικία είναι αρκετά ήπιο και δεν συνάδει σε καμία των περιπτώσεων με τον ντόρο που έχει προκληθεί όλες αυτές τις μέρες. Χαρακτηριστικό, μικρά παιδιά παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας εξακολουθούσαν να παίζουν στον προαύλιο χώρο του τεμένους ενώ και οι περίοικοι έδιναν την εντύπωση ότι ήταν απασχολημένοι περισσότερο με την καθημερινότητα τους παρά με την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.