Σε Ροδόπη και Ξάνθη

Άγνωστοι πέταξαν φέιγ βολάν και «μάρκαραν» με σταυρούς σπίτια μουσουλμάνων

«Σκέψου ξανά. Ο Ερντογάν θα φύγει, εσύ όμως θα είσαι και αύριο εδώ», το μήνυμα που αναγράφεται στα φέιγ βολάν

Upd: 14:40 – 07.12.2017

Σπίτια μουσουλμάνων στις πόλεις της Κομοτηνής και της Ξάνθης «μάρκαραν» άγνωστοι δράστες τις βραδινές ώρες σχηματίζοντας με σπρέι, στους τοίχους αυτών, σταυρούς.


Ταυτόχρονα, οι δρόμοι σε αρκετά Πομακοχώρια, σε χωριά του κάμπου αλλά και σε μουσουλμανικές συνοικίες Κομοτηνής και Ξάνθης γέμισαν με φέιλ βολάν τα οποία έφεραν το μήνυμα: «Σκέψου ξανά. Ο Ερντογάν θα φύγει, εσύ όμως θα είσαι και αύριο εδώ».

Το κλίμα στην περιοχή δυναμιτίζει επικίνδυνα ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν αλλά και εξαιτίας των συνεχών τουρκικών προκλήσεων εις βάρος της Ελλάδας είτε από τον Τούρκο πρόεδρο είτε ακόμα και από φιλοπροξενικούς παράγοντες της περιοχής.

Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι εκπρόσωποι των συλλογικοτήτων που αντιδρούν στην επίσκεψη Ερντογάν είχαν κάνει λόγο από την πρώτη στιγμή για κίνδυνο προβοκάτσιας. Για την υπόθεση έρευνα διεξάγουν οι αστυνομικές Αρχές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.