Έκθεση Φωτογραφίας

Η κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου μέσα από τα μάτια των εργαζομένων

Στην Έκθεση παρουσιάζονται συνολικά 152 φωτογραφίες 63 εργαζόμενων στην κατασκευή του TAP,  που αποτελούν τη δική τους προσωπική ματιά εν είδει «αυτοψίας»

Η Κοινοπραξία Spiecapag/ΑΚΤΩΡ εγκαινίασε την Έκθεση Φωτογραφίας «auTAPsy», στη Λέσχη Κομοτηναίων, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, της εταιρείας Trans Adriatic Pipeline A.G. (TAP), καθώς και στελεχών και εργαζομένων της Κοινοπραξίας.

Στην Έκθεση παρουσιάζονται συνολικά 152 φωτογραφίες 63 εργαζόμενων στην κατασκευή του TAP,  που αποτελούν τη δική τους προσωπική ματιά, εν είδει «αυτοψίας», στο Έργο και στο περιβάλλον στο οποίο υλοποιείται.

 

Η κα Ορσαλία Ξενικάκη, Αναπληρωτής Διευθυντής Έργου της Κοινοπραξίας Spiecapag/ΑΚΤΩΡ, δήλωσε σχετικά «Μέσα από αυτή την Έκθεση, στόχος μας είναι να μοιραστούμε τις μνήμες από ένα κομμάτι της ζωής μας που συνδέθηκε με την κατασκευή του Έργου του TAP. Χαρές, λύπες, αγωνίες, καθημερινότητα, μα πάνω από όλα αγώνας, μάχη, ανάλωση δυνάμεων για ένα στόχο: την υλοποίηση αυτού του Έργου που επέδρασσε χαρακτηριστικά στη ζωή των εργαζομένων σε αυτό, αλλά και στην οικονομική και κοινωνική ζωή των περιοχών στις οποίες υλοποιείται. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει αυτή την Έκθεση και να μοιραστεί μαζί μας τη χαρά και τις αναμνήσεις που δημιούργησε αυτό το Έργο».

Η Έκθεση Φωτογραφίας «auTAPsy» παρουσιάζεται στη Λέσχη Κομοτηναίων, μέχρι και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, και είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά, 10.00-14.00 και 18.00-22.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.