Εφετείο Θράκης

Αθωώθηκε κατά πλειοψηφία ο πεθερός για απόπειρα βιασμού της νύφης

Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο και «κατασκευασμένη» την καταγγελία περί απόπειρας βιασμού από τη νύφη του

Εκδικάστηκε, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θράκης , κατά τη συνεδρίαση της 5ης Δεκεμβρίου 2017, η με αρ. πινακίου 5 υπόθεση, με αντικείμενο την πράξη της απόπειρας βιασμού (άρ. 42 παρ. 1 και 336 παρ. 1 ΠΚ). Η φερόμενη ως παθούσα είχε κατηγορήσει τον πεθερό της ότι, αποπειράθηκε να τη βιάσει στην Κομοτηνή, κατά τον Αύγουστο του έτους 2004. Προέβη δε στην καταγγελία του περιστατικού τέσσερα χρόνια μετά την τεκμαιρόμενη τέλεσή του.

Η εν λόγω υπόθεση είχε εκδικασθεί, πρωτοβάθμια, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αλεξανδρούπολης, κατά τη δικάσιμο της 13ης Φεβρουαρίου 2015, το οποίο κήρυξε τον κατηγορούμενο (Η.Μ), ομόφωνα, ένοχο, επιβάλλοντάς του ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης επτά (7) ετών.

Κατά την εκδίκασή της υπόθεσης, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θράκης, χρέη συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου εκτέλεσε η Δικηγόρος, Βασιλική Απ. Καρδίμη. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης έκρινε, κατά πλειοψηφία, αθώο τον κατηγορούμενο, κατόπιν της εμπεριστατωμένης πρότασης του πολύπειρου Εισαγγελέα Εφετών Θράκης και της αγόρευσης της συνηγόρου υπερασπίσεως του, Βασιλικής Καρδίμη, που θεμελίωσαν και τεκμηρίωσαν την κατασκευή της καταγγελίας περί απόπειρας βιασμού από την φερόμενη ως παθούσα, στο πλαίσιο, εκκρεμούσας δικαστικής διαμάχης, αστικού χαρακτήρα, για τη διατροφή και την επιμέλεια του ανηλίκου τέκνου, που απέκτησε από κοινού με τον γιο του κατηγορουμένου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.