«Άνεμος αλλαγής»

Νέος πρόεδρος στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο ο Αντ. Γραβάνης

Επικράτησε του Γιάννη Κιλτσίκη με 38 μόλις ψήφους διαφορά – «Θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε τον επιμελητηριακό θεσμό» το μήνυμα του νεοεκλεγέντα προέδρου

Σε «θρίλερ» εξελίχθηκε η βραδιά των εκλογών στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης καθώς ο Αντώνης Γραβάνης επικράτησε με 38 μόλις ψήφους διαφορά έναντι του ανθυποψηψίου του για την θέση της προεδρίας Γιάννη Κιλτσίκη.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκανε λόγο για «μια νέα μέρα» στον φορέα των επαγγελματιών τον οποίον όπως είπε «θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε για το καλό των επιχειρηματιών και της περιοχής».

«Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία μέσα από την οποία το Επιμελητήριο βγαίνει πιο δυνατό. Να συγχαρούμε τους συμβούλους και των δύο συνδυασμών και κυρίως να συγχαρώ τον αντίπαλο μου Γιάννη Κιλτσίκη για τον αγώνα που έκανε. Ο κόσμος, οι επαγγελματίες της Ροδόπης επέλεξαν την επόμενη μέρα όλοι μαζί να υπογράψουμε την συμφωνία ανασυγκρότησης και να κάνουμε το επιμελητήριο μας να πρωταγωνιστήσει στην περιοχή. Να ευχαριστήσω τους συμβούλους του συνδυασμού μου που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και κυρίως να ευχαριστήσω τους συνεργάτες, τους φίλους και την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου από το πρώτο λεπτό αυτής της προσπάθειας. Από αύριο ξεκινάει μια νέα μέρα όπου όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε τον επιμελητηριακό θεσμό για το καλό των επιχειρηματιών και της περιοχής» δήλωσε αναλυτικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμφωνία Ανασυγκρότησης».

Τα τελικά αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά, πιθανόν εντός της ημέρας, με επίσημη ανακοίνωση του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Ευχόμαστε στον Αντώνη Γραβάνη και τους νέους συμβούλους καλή και δημιουργική θητεία δηλώνοντας ταυτόχρονα συμπαραστάτες στον δύσκολο αγώνα της επόμενης μέρας, για την κάθαρση και την διαφάνεια στον πολύπαθο φορέα των επαγγελματιών της περιοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.