Ξεκίνησε η καταμέτρηση

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο

Ψήφισαν συνολικά 1.227 επαγγελματίες στα τρία τμήματα του Επιμελητηρίου – Προηγείται με 51,73% ο συνδυασμός του Αντώνη Γραβάνη

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εκλογών που διενεργήθηκαν το διήμερο 4-5 Δεκεμβρίου στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης βρίσκονται οι επικεφαλής και οι σύμβουλοι των παρατάξεων «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» και «Μαζί από το Χθες στο Αύριο».

Οι κάλπες έκλεισαν στις 6 το απόγευμα της Τρίτης (5/12) και η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων ξεκίνησε περίπου μία ώρα αργότερα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής κ. Χρήστο Χατζηπέμπου η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά ενώ στις κάλπες για να εκλέξουν τη νέα διοίκηση στον φορέα τους προσήλθαν συνολικά 1.227 επαγγελματίες της Ροδόπης.

Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά αργά το βράδυ.

Ενημερωση αποτελεσμάτων

Τμήμα Υπηρεσιών:

Συμφωνία Ανασυγκρότησης – Αντώνης Γραβάνης: 344 ψήφοι
Μαζί από το Χθες στο Αύριο – Γιάννης Κιλτσίκης: 321 ψήφοι
Άκυρα – Λευκά: 9

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.