Πρώτη μέρα εκλογών

Ημέρα κρίσης για τους υποψηφίους στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο

Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του νομού για τη νέα διοίκηση στον φορέα τους είναι μεγάλο καθώς όλοι χαρακτηρίζουν την προσέλευση μέχρι αυτές τις ώρες ικανοποιητική

Διεξάγονται από το πρωί της Δευτέρας (7/12) οι εκλογές στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης με τους επικεφαλής και των συμβούλους των δύο παρατάξεων να έχουν «κατασκηνώσει» στον χώρο από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του νομού για τη νέα διοίκηση στον φορέα τους είναι μεγάλο καθώς όλοι χαρακτηρίζουν την προσέλευση μέχρι αυτές τις ώρες ικανοποιητική ενώ το «στοίχημα» και για τους δύο συνδυασμούς είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση.

Οι κάλπες την πρώτη μέρα της εκλογικής διαδικασίας θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 20:00 μμ ενώ οι εκλογές θα συνεχιστούν την Τρίτη (5/12) από τις 07:00 πμ έως και τις 18:00 μμ.

«Η προσέλευση την πρώτη μέρα είναι πολύ ικανοποιητική. Αυτό που ζητάμε εμείς από τα μέλη μας είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί η συμμετοχή είναι και η δύναμη του Επιμελητηρίου» δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί από το Χθες στο Αύριο» κ. Γιάννης Κιλτσίκης.

«Συνεχίζεται η διαδικασία των εκλογών. Η προσέλευση είναι ικανοποιητική. Παροτρύνουμε όλους τους επιχειρηματίες του νομού να έρθουν να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. Η συμμετοχή είναι δύναμη έτσι ώστε να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε και τον επιμελητηριακό θεσμό και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για τον τόπο και την περιοχή μας» σχολίασε με τη σειρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» κ. Αντώνης Γραβάνης.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα μέλη του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον ένα χρόνο προ των εκλογών από την εγγραφή τους στο Επιμελητήριο, δηλαδή έχουν εγγραφεί μέχρι και τις 3-12-2016 και είναι ταμειακώς ενήμερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.