Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

Προβολή βραβευμένων ντοκιμαντέρ για παιδιά από το ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με την Καθηγήτρια Δ.Π.Θ. κ. Γαλήνη Ρεκαλίδου και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια και παραγωγό KinderDocs κ. Δήμητρα Κουζή

Το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής διοργανώνει την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην κινηματογράφος ΡΕΞ) την προβολή του ντοκιμαντέρ Childhood.

Γίνεται να μαθαίνουμε παίζοντας;

Το Childhood  είναι μία ταινία γυρισμένη σε ένα νηπιαγωγείο κοντά στο Όσλο. Το νηπιαγωγείο είναι κρυμμένο μέσα στο δάσος και η μάθηση είναι πάνω από όλα διασκέδαση χωρίς τεστ ή εξετάσεις. Η ταινία αυτή ανοίγει μία διαφορετική προοπτική για το τι πραγματικά χρειάζονται τα παιδιά, αναδεικνύει το θέμα της εμπιστοσύνης μεταξύ μεγάλων και παιδιών και μας επιτρέπει να γίνουμε μέρος του μαγικού κόσμου των παιδιών από τη δική τους οπτική ενώ παίζουν και μαθαίνουν.

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με την Γαλήνη Ρεκαλίδου, Καθηγήτρια Δ.Π.Θ. στην Παιδαγωγική και τις Εφαρμογές στην Εκπαίδευση και την Δήμητρα Κουζή, Καλλιτεχνική Διευθύντρια και παραγωγό KinderDocs.

*Είσοδος δωρεάν

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.