Επανεκλογή Αγγελίδη

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης

Αποτελούμενο από 21 μέλη, αναλαμβάνει την Διοίκηση του Επιμελητηρίου εντός των ημερών – Για πρώτη φορά οι εκλογές με σύστημα μηχανογράφησης

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία την Παρασκευή (1/12) για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Οι εκλογές έγιναν χωρίς κανένα πρόβλημα και για πρώτη φορά με χρήση του συστήματος μηχανογράφησης του επιμελητηρίου στο οποίο είχε εγκατασταθεί ειδική εφαρμογή για όλη τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Οι φετινές εκλογές είχαν την ιδιαιτερότητα να γίνουν μετά από πολλές αναβολές, με θεσμικό πλαίσιο το οποίο τροποποιήθηκε λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές και το οποίο μάλιστα διατήρησε την μη υποχρεωτικότητα της συνδρομής προς τα Επιμελητήρια, γεγονός που οδήγησε εκτός εκλογικών καταλόγων πολλές επιχειρήσεις.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, αποτελούμενο από 21 μέλη, αναλαμβάνει την Διοίκηση του Επιμελητηρίου εντός των ημερών υπό την Προεδρεία του νυν Προέδρου κ. Νικολάου Αγγελίδη και είναι αλφαβητικά το ακόλουθο :

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.