Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Εκλογές στο παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του Παραρτήματος τα οποία έχουν εξοφλήσει μέχρι και την συνδρομή του 2016

Εκλογές για τη Διοικούσα και Εξελεγκτική Επιτροπή του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Νομού Ροδόπης θα διεξαχθούν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 12:00 μμ στα γραφεία του Παραρτήματος (Θ. Σοφούλη 6)

Οι δηλώσεις για την εφορευτική επιτροπή αποστέλλονται στο e-mail: emerodopis@gmail.com και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017.

Οι υποψηφιότητες για τη Διοικούσα ή Εξελεγκτική Επιτροπή θα γίνονται δεκτές από Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 έως Τετάρτη 13 Δεκεμρίου 2017 στο e-mail: emerodopis@gmail.com.

Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του Παραρτήματος τα οποία έχουν εξοφλήσει μέχρι και την συνδρομή του 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.