Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Στο τζαμί Κιρ Μαχαλά της Κομοτηνής θα προσευχηθεί ο Ταγίπ Ερντογάν

Θα συνοδεύεται από 65 άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και 60 περίπου Τούρκους δημοσιογράφους – Του ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή

Στο τζαμί της οδού Φιλιππουπόλεως Κιρ Μαχαλά, το οποίο επισκέφθηκε τον Ιούνιο και ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, θα προσευχηθεί τελικά ο Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος θα βρεθεί στην Κομοτηνή την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Ο Τούρκος Πρόεδρος αναμένεται να φτάσει στην περιοχή μας στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής προκειμένου να συμμετάσχει στην προσευχή ενώ ακολούθως θα μεταβεί στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής όπου και θα έχει συναντήσεις με μειονοτικούς παράγοντες και εκπροσώπους τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τον Ταγίπ Ερντογάν θα συνοδεύουν, σύμφωνα με πληροφορίες, 65 άτομα της προσωπικής του ασφάλειας αλλά και περίπου 60 Τούρκοι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν την διήμερη επίσκεψη του στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος θα βρίσκεται στην χώρα μας από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου όποτε και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Νωρίτερα, το πρωί της ίδιας μέρας θα επισκεφθεί το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Του ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή

«Θερμή» υποδοχή στον Τούρκο πρόεδρο ετοιμάζει στην Κομοτηνή η ομάδα του «Αντιφωνητή» σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν τα μέλη της μέσα από την εφημερίδα τους στο φύλλο της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου.

Αφού χαρακτηρίζουν την επίσκεψη Ερντογάν ως «μέγιστη πρόκληση» διαμηνύουν πως «δεν θα περάσει αυτό έτσι. Θα κάνουμε με τις μικρές μας δυνάμεις, εμείς τουλάχιστον, ότι περνάει από το χέρι μας για να χαλάσει η φιέστα, για να χει κάτι να θυμάται από την Κομοτηνή».

Αναλυτικά, στο δημοσίευμα αναφέρεται:

«Το είπαν και το έκαναν: επιτρέπουν στον Ταγίπ Ερντογάν να έρθει στην περιοχή ‘’για να προσευχηθεί’’ μετά την επίσκεψη του στην Αθήνα!

Μα πόσο άθλιοι, ξεφτιλισμένοι και δειλοί άνθρωποι αποφασίζουν για τη μοίρα μας; Ποιος ο λόγος να υποστούμε άλλη μία επιθεώρηση στην πατρίδα μας από την κεφαλή ενός κράτους – δολοφόνου, που και ο ίδιος κατηγορείται για μύρια όσα πολιτικά (και όχι μόνο) εγκλήματα;

Γιατί του παρέχουμε την ευκαιρία να οργανώσει ένα τούρκικο σόου μέσα στην ελληνική επικράτεια, να αμφισβητήσει στην πράξη –με εύγλωττες εικόνες- όσα προβλέπουν οι διεθνείς συνθήκες και αυτή η αλήθεια των πραγμάτων;

Δεν θα περάσει αυτό έτσι. Θα κάνουμε με τις μικρές μας δυνάμεις, εμείς τουλάχιστον, ότι περνάει από το χέρι μας για να χαλάσει η φιέστα, για να ‘χει κάτι να θυμάται από την Κομοτηνή (θα μπορούσε να ρωτήσει και τον Νταβούτογλου που πέρασε από δω τον Μάρτιο του 2011).

Το κύριο πρόβλημα όμως δεν είναι στην άλλη πλευρά, δυστυχώς…».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.