Δημόσιο ευχαριστήριο

Το «ευχαριστώ» των γονιών του μικρού Χρήστου στην κοινωνία της Κομοτηνής

Το δικό τους «ευχαριστώ» στους φορείς της πόλης, σε κάθε απλό πολίτη αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Κομοτηνής για την αλληλεγγύη και τα μαθήματα ανθρωπισμού που παρέδωσαν θέλησαν να πουν οι γονείς του μικρού Χρήστου.

Οι κ.κ. Παναγιώτης Θεοδωρίδης και Χρυσάνθη Τζελέπη αναφέρουν αναλυτικά στο δημόσιο ευχαριστήριο τους:

«Αν ο Χρήστος ήταν σε θέση να αντιληφθεί τι συνέβη το τελευταίο διάστημα, τότε εγώ και η μητέρα του δε θα χρειαζόταν να πούμε ή να γράψουμε κάτι…

Ο Χρήστος θα έλεγε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και θα ήταν το μεγαλύτερο αντίδωρο για τους γονείς του, αλλά πιστεύω και για όλους εσάς που συμμετείχατε με τόση αγάπη, πίστη και εμπιστοσύνη στην προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Μέχρι ο Χρήστος να έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί ο ίδιος -και θα το κάνει να είστε σίγουροι γι’ αυτό- εγώ, ο πατέρας του, μιλώντας εξ ονόματος και της μητέρας του, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας, γιατί ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, η επέμβαση που εγγυάται την ομαλή μετάβαση του γιου μας σε μια φυσιολογική ζωή, θα γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, τη μαθητική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, αλλά κυρίως το Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων Ροδόπης που ενεργοποίησαν την όλη διαδικασία, ύστερα από προτροπή της Κίνησης Πολιτών «Πλατεία».

Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους, αλλά και τους ιδιοκτήτες του τοπικού Τύπου και των ΜΜΕ που αγκάλιασαν για άλλη μια φορά το Χρήστο και επικοινώνησαν στην τοπική κοινωνία την προσπάθειά μας. Γνωρίζουμε ότι χωρίς αυτή τη συνδρομή δε θα δημιουργούνταν αυτό το ποτάμι αλληλεγγύης, τα αποτελέσματα του οποίου -αν μη τι άλλο- έχουν «ξεπλύνει» φόβους, άγχη και προβληματισμούς, με τους οποίους, η μητέρα του κι εγώ ζούμε όλα αυτά τα χρόνια…

Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης που η απόφασή της να τοποθετήσει τους «κουμπαράδες του Χρήστου» σε μαγαζιά της περιοχής μας έως τις 31  Δεκεμβρίου 2017, θα δώσει οικονομική ανάσα στην πορεία του γιου μας μετά την επέμβαση (φαρμακευτικές αγωγές, μετάβαση στην Αγία Πετρούπολη ένα χρόνο μετά για την τελική αξιολόγηση κ.α.).

Αν ο Χρήστος ήταν σε θέση να αντιληφθεί την προσπάθεια που έκανε η τοπική κοινωνία στο πρόσωπό του, το τελευταίο δεκαπενθήμερο, θα γέμιζε η καρδιά του από την αγάπη, την πίστη και την αλληλεγγύη που επιδείξατε.

Ο γιος μας -πριν καταφέρει να σταθεί ως ισότιμο μέλος της κοινωνίας μας- έλαβε το μεγαλύτερο μάθημα του ανθρώπινου πολιτισμού.

Είμαστε ευγνώμονες».

Διαβάστε επίσης:

Ραδιομαραθώνιος αγάπης: Από τη Ροδόπη με αγάπη….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.