Στο Δημοκρίτειο

Μάθημα σε φοιτητές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου έκανε ο Νίκος Παππάς

Μίλησε τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης  και την αναγκαιότητα οι νέες τεχνολογίες να διαχυθούν με τρόπο αποτελεσματικό και δίκαιο

Ένα πρωτότυπο μάθημα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τετάρτη (29/11) οι φοιτητές στο αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομικών του Δ.Π.Θ. από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Ο Υπουργός ο οποίος βρέθηκε στην Κομοτηνή προσκεκλημένος της Σχολής Οικονομικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου μίλησε στους φοιτητές για τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, την αναγκαιότητα οι νέες τεχνολογίες να διαχυθούν με τρόπο αποτελεσματικό και δίκαιο καθώς και για την τεράστια ώθηση που αυτές μπορούν να δώσουν στην ανάπτυξη σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας στον πρωτογενή τομέα, στην μεταποίηση, στον τουρισμού κ.α.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του Νίκου Παππά και των φοιτητών οι οποίοι παρακολουθούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια με αμείωτο ενδιαφέρον.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Κομοτηνή ο κ. Παππάς συναντήθηκε με τις Πρυτανικής Αρχές και με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θράκης κ. Μενέλαο Μαλτέζο.

Τον Υπουργό συνόδευε το μέλος Π.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ κ. Δημήτρης Χαρίτου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.