Σύμφωνα με το «azinlikca»

Στην Κομοτηνή την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ο Ταγίπ Ερντογάν

Ολιγόωρη επίσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα συμμετάσχει στην προσευχή της Παρασκευής στο Εσκί Τζαμί

Ολιγόωρη επίσκεψη στην Κομοτηνή αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Ελλάδα το διήμερο 7-8 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το azinlikca.net ο Ερντογάν θα επισκεφτεί την πόλη της Κομοτηνής αφού ολοκληρώσει τις επαφές του στην Αθήνα. Η επίσκεψη του θα είναι ολιγόωρη με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι ο Τούρκος Πρόεδρος θα συμμετάσχει στην προσευχή της Παρασκευής στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.