Από τον Δήμαρχο Κομοτηνής

Αλλαγή διοίκησης στην δημοτική επιχείρηση «Ν. Τσανακλής» ζητά ο «Σπάρτακος»

Αποκαλεί την Σιμπέλ Μουσταφάογλου «βαποράκι της προξενικής γραμμής» και κάνει λόγο για «μη αξιοποίηση» της δημοτικής περιουσίας

«Να απαλλάξει την δημοτική επιχείρηση ‘’Ν. Τσανακλής’’ από την σημερινή της διοίκηση» καλεί τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη η παράταξη του «Σπάρτακου» μέσω ανάρτησης που πραγματοποίησε το Σάββατο (25/11) στο facebook.

Τα επιχειρήματα που επικαλείται ο «Σπάρτακος» για την πρόταση του αυτή είναι η ελλιπής απόδοση της σημερινής διοίκησης με τη μη αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας αλλά το κυριότερο, το γεγονός ότι η κ. Μουσταφάογλου ενεργεί και πολιτεύεται κατά το δοκούν, ακολουθώντας όποτε θέλει την «γραμμή» Δημάρχου και όποτε επιθυμεί την «προξενική γραμμή».

Αναλυτικά, η δημοτική παράταξη σημειώνει:

«Από τα 9 δημοτικά καταστήματα που βγήκαν στη δημοπρασία, νοικιάστηκαν τα 3. Ένα θέμα είναι αυτό, η ΜΗ αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας (μας). Ένα άλλο, πιο σημαντικό, είναι το ποιος την διοικεί: η Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Το βαποράκι της προξενικής γραμμής, η πρώην επικεφαλής του τουρκόφρονος ‘’Πρώτου Βήματος για την Ισότητα’’, η οποία τις προάλλες πάλι είχε πρωτοστατήσει – μαζί με τον Αχμέτ Εμρέ – στην καταψήφιση της πρότασης του Γ. Πετρίδη για μια παραχώρηση στον Ήφαιστο. Έτσι, χωρίς ίχνος ντροπής, πατώντας μονίμως σε δυο βάρκες, βγάζοντας από τη μια τσέπη την τούρκικη σημαία και από την άλλη της ελληνική, τις… γεμίζουμε αμφότερες. Αλλά γιατί όχι, αφού τους επιτρέπεται; Εμείς πάντως, έχοντας μια φυσική απέχθεια στην υποκρισία, δεν θα κάνουμε τους Κινέζους. Καλούμε τον δήμαρχο να αφήσει επιτέλους τους ισορροπισμούς και να απαλλάξει την δημοτική επιχείρηση ‘’Νέστωρ Τσανακλής’’ (θα τρίζουν τα κόκκαλα του εθνικού μας ευεργέτη…) από την σημερινή της διοίκηση. Θα είναι ένα καλό ‘’Πρώτο Βήμα για την Αξιοπρέπεια’’. Όλων μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.