«Δεν ασχολούμαι άλλο»

Γιώργος Πετρίδης: «Στα 18 μου έπαιζα ξύλο για τον Ολυμπιακό»

Καταθέτει την άποψη του για την απόφαση των διεθνών της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού να μην αγωνιστούν με την φανέλα της Εθνικής

Την απογοήτευση του για την απόφαση των διεθνών παιχτών της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού να μην αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα εξέφρασε μέσα από το προφίλ του στο facebook ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης.

Ο ίδιος, γνωστός σε όλους για τα «ερυθρόλευκα» αισθήματα του, δήλωσε πως πλέον μετά την απόφαση αυτή των παιχτών θεωρεί «ατιμωτικό» να συνεχίσει να ασχολείται μαζί τους ενώ χαρακτηριστικό του πάθους του για την ομάδα του Πειραιά είναι ότι, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, στην ηλικία των 18 ετών έπαιζε γι’ αυτήν «κυνηγητό και ξύλο».

Το ποστ του δημάρχου Κομοτηνής:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.