Ψήφισαν 1.270 πολίτες

Κεντροαριστερά: Ντέρμπι μεταξύ Γεννηματά και Ανδρουλάκη στη Ροδόπη

Τα αποτελέσματα σε Κομοτηνή, Σάπες, Ίασμο και Φιλύρα – Στα 44 τμήματα συνολικά της Περιφέρειας Α.Μ. – Θράκης προσήλθαν στις κάλπες 9.429 πολίτες

Χαμόγελα αισιοδοξίας έχει σκορπίσει στην Νομαρχιακή Οργάνωση Εμπιστοσύνης (ΝΟΕ) Ροδόπης η συμμετοχή που καταγράφηκε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα. Συγκεκριμένα, 1270 ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες, στα τέσσερα εκλογικά Τμήματα του Νομού, δηλαδή σε Σάπες, Φιλύρα, Ίασμο και Κομοτηνή. Στα 44 τμήματα συνολικά της Περιφέρειας Αν. Μ. Θράκης προσήλθαν στις κάλπες 9.429.

Ο κ. Γιάννης Γκαράνης μέλος της ΝΟΕ  μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής για ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια που γίνεται. Κάποια μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν το πρωί στις συνδέσεις με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ξεπεράστηκαν αμέσως, όπως είπε. Από τα επιτελεία των υποψηφίων των αρχηγών δεν λείπουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία γι αυτή την νέα αρχή.

Πρώτη η Φώφη Γεννηματά

Και στη Ροδόπη το δίδυμο Φ. Γεννηματά – Ν. Ανδρουλάκης ξεχώρισε με την πρώτη να κόβει άνετα το νήμα. Αναλυτικότερα, στην Κομοτηνή στις κάλπες προσήλθαν 864, καταμετρήθηκαν έγκυρα 855 ψηφοδέλτια (9 άκυρα-λευκά), έλαβαν:

Γεννηματά Φώφη: 309
Ανδρουλάκης Νίκος:300
Καμίνης Γιώργος:134
Θεοδωράκης Σταύρος:49
Μανιάτης Γιάννης:33
Γάτσιος Κωνσταντίνος:15
Ραγκούσης Γιάννης:10
Πόντας Απόστολος:1
Τζιώτης Δημήτρης:0

Στις Σάπες ψήφισαν 111, έλαβαν: 

Γεννηματά 66,
Ανδρουλάκης 19,
Καμίνης 17,
Μανιάτης 13,
Θεοδωράκης 1.

Στον Ίασμο προσήλθαν στις κάλπες 100, 70 ψήφοι η Γεννηματά,17 ο Ανδρουλάκης, 10 ο Καμίνης, 1 ο Τζιώτης, 1 ο Μανιάτης, 1 ο Γατσιός.

Τέλος, στην Φιλύρα ψήφισαν 205. Η Γεννηματά έλαβε 164, ο Ανδρουλάκης 24, ο Καμίνης 7 και ο Τζιώτης 1.

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνής

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.