«Παραπέμπουν σε… στρατόπεδο»

«Παρά φύσιν» τα χωριά τύπου «Κιβωτός Δόμνας Βιζβίζη», δηλώνει ο Σγουρίδης

Ευτυχώς που τα ψέματα κρατάνε λίγο κα Νικοπούλου και κε χρυσαυγίτη Λαγέ που την στηρίζετε κατ’ αποκλειστικότητα μέσα στην Ελληνική Βουλή, σημειώνει ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ

Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης τοποθετήθηκε την Πέμπτη (9/11) στο ζήτημα της εταιρείας «Κιβωτός Δόμνας Βιζβίζη» που ανήκει στην οικογένεια Νικοπούλου, η οποία έχει ως σκοπό να χτίσει ένα… ιδιωτικό «ελληνόφωνο και ελληνόγλωσσο» χωριό στην καρδιά της μουσουλμανικής περιοχής της ορεινής Ροδόπης:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ποτέ δεν ήταν ρατσιστές. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ως κίνημα έχουν αξίες τις οποίες υπηρετούν. Έχουμε μία άποψη, πως όλοι οι πολίτες θα πρέπει να απολαμβάνουν επί ίσοις όροις τις ελευθερίες αυτής της χώρας, κάτω φυσικά από συγκεκριμένους κανόνες. ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΕΙΣ ΧΩΡΙΑ. Τα χωριά γεννιούνται από μόνα τους. Κάθε προσπάθεια ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ιδρύσεως χωριών είναι καταδικασμένη σε αποτυχία ή οδηγεί σε ‘’στρατόπεδο’’. Η λέξη ‘’στρατόπεδο’’ κυριολεκτικά. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε ιδιωτική πρωτοβουλία όταν αυτή ελέγχεται κάτω από συγκεκριμένους κανόνες, έχει συγκεκριμένους σκοπούς και είναι διάφανοι ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΗΣ και οι λειτουργίες της».

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ τοποθετήθηκε για το θέμα και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook τονίζοντας πως όλα τα παραπάνω αποτελούν απάντηση «σε ορισμένες ανώνυμες και ανυπόστατες ιστοσελίδες ή πληρωμένες φυλλάδες που αναμεταδίδουν παραμύθια της Χαλιμάς πως δήθεν ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος ‘’υποσχέθηκε’’ στην δασκάλα και συνεργάτιδα της ‘’Χρυσής Αυγής’’ κα Χαρίκλεια Νικοπούλου να της δώσει… ένα στρατόπεδο. Σε λίγο είναι ικανή να μας πει πως της υποσχέθηκε να της δώσει και ένα F-16. Ευτυχώς που τα ψέματα κρατάνε λίγο κα Νικοπούλου και κε χρυσαυγίτη Λαγέ που την στηρίζετε κατ’ αποκλειστικότητα μέσα στην Ελληνική Βουλή».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.