Κατηγορείται για στοχοποίηση

Μήνυση κατά Χαράς Νικοπούλου για απειλές στο facebook και πλήθος άλλων αδικημάτων

Οτιδήποτε πάθω από εδώ και πέρα εγώ ή κάποιο μέλος της οικογένειας μου, το δηλώνω δημόσια ότι θα βρίσκεσαι εσύ από πίσω μαζί με τη σκοτεινή «παρέα» σου, δηλώνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου «Απρογραμμάτιστα»

Μήνυση κατά της Χαρίκλειας Νικοπούλου για απειλές προς το πρόσωπο της μέσω του λογαριασμού που διαθέτει στο facebook κατέθεσε η διαχειρίστρια του ιστολογίου «Απρογραμμάτιστα» κ. Βασιλική Γραμματικογιάννη.

Εκτός από τις ευθείς απειλές προς το πρόσωπο της η κ. Γραμματικογιάννη εγκαλεί την κ. Νικοπούλου για πλήθος άλλων αδικημάτων μεταξύ των οποίων για συκοφαντική δυσφήμηση, δόλια παραπληροφόρηση, διασπορά μίσους, διαχωρισμό Ελλήνων μεταξύ «Ελλάνιων» και «Εφιαλτών» αλλά και για άκρατο  προσηλυτισμό τον οποίον επιχειρεί μέσω των «διδασκαλιών» της στους ακόλουθους της.

Η μηνυόμενη εκτοξεύει απειλές εναντίον οποιουδήποτε δεν συμφωνεί με το «ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ» της και «ΣΠΈΡΝΕΙ» μίσος και διχόνοια διαχωρίζοντας τους Έλληνες σε «ΕΛΛΗΝΕΣ – ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ» και «ΕΦΙΑΛΤΕΣ – ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ», αναφέρεται στη μήνυση

Η κ. Γραμματικογιάννη τονίζει μέσω του ιστολογίου και απευθυνόμενη προς την κ. Νικοπούλου πως «Οτιδήποτε πάθω από εδώ και πέρα εγώ ή κάποιο μέλος της οικογένειας μου, το δηλώνω δημόσια ότι θα βρίσκεσαι εσύ από πίσω μαζί με τη σκοτεινή «παρέα» σου!! Οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν και όλες οι Αρχές θα ενημερωθούν συμπεριλαμβανομένων και των εκκλησιαστικών Αρχών που έχετε εξαπατήσει».

Διαβάστε περισσότερα στο ιστολόγιο «Απρογραμμάτιστα»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.