Στο Συνοριακό Σημείο Κήπων

Καταζητούμενη Τουρκάλα δολοφόνος συνελήφθη στον Έβρο

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου που έκαναν έλεγχο στα ταξιδιωτικά της έγγραφα, διαπίστωσαν ότι αναζητούνταν με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol

Εξαιρετικά ασυνήθιστο είναι να καταζητείται για δολοφονία μια γυναίκα, πόσω μάλλον αν την έχει διαπράξει στα όχι και τόσο φιλικά προς το λεγόμενο «ασθενές» φύλο Εμιράτα! Κι όμως, μια νεαρή Τουρκάλα που επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα από τον Έβρο, αντιμετωπίζει αυτήν ακριβώς την κατηγορία!

Η 30χρονη αλλοδαπή έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο προερχόμενη από την πατρίδα της, το μεσημέρι της Τρίτης, με σκοπό να περάσει στο ελληνικό έδαφος. Όμως, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου που έκαναν έλεγχο στα ταξιδιωτικά της έγγραφα, διαπίστωσαν ότι αναζητούνταν με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων!

Η νεαρή γυναίκα, που κατηγορείται για παροχή συνδρομής σε ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης ο οποίος μελετά τα διωκτικά έγγραφα και θα αποφασίσει αν θα διατάξει την έκδοσή της στην χώρα που την αναζητά, όπου η τύχη της είναι μάλλον προδιαγεγραμμένη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.