Αντίστροφη μέτρηση

Κεντροαριστερά: Φώφη- Ανδρουλάκη στις θέσεις 1-2 δείχνουν τα στοιχήματα

Εκτός από τις δημοσκοπήσεις, υπάρχουν και οι… εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιρειών

Ενώ οι πρώτες δείχνουν ότι προηγούνται Γεννηματά, Θεοδωράκηςή Καμίνης και ακολουθεί ο Ανδρουλάκης, οι εκτιμήσεις των ειδικών της αγοράς στοιχημάτων δείχνουν ανατροπή.

Το ερώτημα είναι αν ο Νίκος Ανδρουλάκης, παρότι outsider, θα είναι η έκπληξη της Κυριακής; Οι εταιρείες στοιχημάτων, πάντως, του δίνουν τη μικρότερη απόδοση, μετά τη Φώφη Γεννηματά που είναι το φαβορί για την πρώτη θέση.

Φώφη- Νίκο δείχνουν και οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων προέδρων, καθώς στις ομιλίες τους έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη προσέλευση. Και στις δύο περιπτώσεις ο κόσμος είναι αρκετά περισσότερος απ’ ότι συγκέντρωναν οι επίσημες κομματικές συγκεντρώσεις τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.