Με απόφαση Δημάρχου

Ανακλήθηκε από τον Δήμο Αρριανών η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας της «Κιβωτού»

Οι εξελίξεις αποτελούν αν μη τι άλλο επιβράβευση των δημοσιογράφων της ΦΩΝΗΣ και των συνεργατών της που από την αρχή έκαναν λόγο για παρατυπίες

Οριστικό τέλος στη λειτουργία της ΑΜΚΕ «Κιβωτός Δόμνας Βιζβίζη» βάζει ο Δήμος Αρριανών με την απόφαση του να ανακαλέσει την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας που είχε παραχωρήσει στην εταιρεία των Νικοπούλου – Φριτζαλά.

Με την υπ’ αριθμόν 11562/03.10.2017 απόφαση που υπογράφει ο Δήμαρχος Αμέτ Ριτβάν ανακαλείται η άδεια καθώς όπως αναφέρεται «εκλείπει πλέον μία από προϋποθέσεις χορήγησης» ύστερα και από την απόφαση της 29ης Ταξιαρχίας για «άμεση παράδοση» του φυλακίου «Ακρίτας».

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ανακαλείται η άδεια από την συγκεκριμένη ΑΜΚΕ καθώς και ο Δήμος Κομοτηνής στο παρελθόν είχε ανακαλέσει την άδεια που είχε παραχωρήσει εξαρχής κατά παράβαση του νόμου και λόγω αναρμοδιότητας.

Οι εξελίξεις αυτές -ανάκληση παραχώρησης φυλακίου από 29η Ταξιαρχία και ανάκληση άδειας και ίδρυσης λειτουργίας από τον Δήμο Αρριανών- αποτελούν αν μη τι άλλο μια επιβράβευση των δημοσιογράφων της ΦΩΝΗΣ και των συνεργατών της (rodopinews.gr) που από την αρχή έκαναν λόγο για πλήθος παρατυπιών στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η απόφαση του Δήμου Αρριανών:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.