Ύστερα από έρευνες

Δράμα: Βρέθηκαν πάνω από εννέα κιλά χασίς και πέντε δενδρύλλια σε μαντρί

Τα πέντε νεαρά χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στο ποιμνιοστάσιό του σε χωριό της Δράμας δεν ήταν δυνατό να αποδώσουν τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς είχαν ύψος μόλις 0,50 ως 0,70 εκατοστών.

Έτσι, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το σημείο όπου διατηρεί τη φυτεία ο κτηνοτρόφος, καθώς στο μαντρί κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 529 γραμμαρίων και κλώνοι από δενδρύλλια κάνναβης βάρους τριών κιλών και 840 γραμμαρίων που βρίσκονταν στο στάδιο της αποξήρανσης.

Ο 43χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.