Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα

Επανήλθε στα καθήκοντα του ως καθηγητής στο Δ.Π.Θ. ο Αθανάσιος Καραμπίνης

Πρώτη δικαίωση για τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου από το ΣτΕ – «Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει, έχω εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη» δηλώνει ο ίδιος

Την πρώτη δικαστική μάχη στον αγώνα που δίνει προκειμένου να επανέλθει στα καθήκοντα του φαίνεται πως κέρδισε ο (πρώην) Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Αθανάσιος Καραμπίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμπίνης κέρδισε ύστερα από προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της απόφασης του Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου, βάσει της οποίας είχε καρατομηθεί τον περασμένο Ιούλιο τόσο από την θέση του Πρύτανη του Δ.Π.Θ. όσο και από την θέση του Καθηγητή Πολιτικών Μηχανικών.

Με την απόφαση του ΣτΕ ο κ. Καραμπίνης επανέρχεται στην θέση του Καθηγητή με όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν ενώ στις 18 Ιανουαρίου 2018 αναμένεται να συζητηθεί και η αίτηση ακυρότητας που κατέθεσε προκειμένου να επανέλθει και στην θέση του Πρύτανη.

Ο ίδιος σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο ακαδημαϊκό ίδρυμα της περιοχής δεν θέλησε να πει πολλά προς το παρόν παρά μόνο να εκφράσει την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης. «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος» σημείωσε χαρακτηριστικά στη ΦΩΝΗ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.