Εκλογές ΕΒΕΡ

Την «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία» ανακοίνωσε ο Γιάννης Κιλτσίκης

Με κεντρικό σύνθημα «Μαζί από το χθες στο αύριο» και με «αιχμή του δόρατος» όλους τους επαγγελματίες

Το όνομα του συνδυασμού με το οποίο θα διεκδικήσει την προεδρία στις επερχόμενες εκλογές που θα διεξαχθούν στις 4 και 5 Δεκεμβρίου στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης ανακοίνωσε ο Γιάννης Κιλτσίκης.

Με κεντρικό σύνθημα «Μαζί από το χθες στο αύριο» και με «αιχμή του δόρατος» όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες ο κ. Κιλτσίκης ανακοίνωσε την «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία» παρουσιάζοντας παράλληλα και το λογότυπο του συνδυασμού.

Αναλυτικά, στο μήνυμα του αναφέρει:

«Με χαρά σας παρουσιάζουμε το σήμα – λογότυπο του συνδυασμού μας. Ένα σήμα που πρεσβεύει την Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία, που έχει ως κύριο σκοπό της να συμβάλει στην ανάπτυξη για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων με μοναδικό γνώμονα την ενίσχυση τους και να προχωρήσουμε όλοι μαζί από το χθες στο αύριο.

Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε δύναμη, την οποία μπορούμε να διοχετεύσουμε μαζί προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της ενίσχυσης των επιχειρήσεων μας. Ας συσπειρωθούμε και ας δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι η αιχμή του δόρατος είμαστε εμείς και κανένας άλλος, ούτε τα κόμματα, ούτε τα πρόσωπα παρά μόνο οι ατελείωτες ώρες που βρισκόμαστε στις δουλειές μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.