Με απόφαση Χαρίτση

Εγκρίθηκαν 1,6 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση της γέφυρας Κομψάτου

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης αλλά και των βουλευτών του κόμματος για το μείζον αυτό θέμα ενέταξε για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ δύο έργα

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της κυβέρνησης στην αποκατάσταση της γέφυρας ποταμού Κομψάτου, τμήμα της οποίας κατέρρευσε το πρωί της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου ύστερα από ολίσθηση – υποχώρηση του εδάφους.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης αλλά και των βουλευτών του κόμματος Μουσταφά Μουσταφά και Αιχάν Καραγιουσούφ για το μείζον αυτό θέμα ενέταξε για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ δύο έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ.

Το πρώτο έργο αφορά την «Αποκατάσταση Γέφυρας ποταμού Κομψάτου, πρωτεύον επαρχιακό δίκτυο» ενώ το δεύτερο τις «Εργασίες σήμανσης και ασφάλειας οδού στο παλαιό τμήμα Πολύανθου – Ιάσμου και στατικής επάρκειας παλαιάς γέφυρας».

«Αν και η αποκατάσταση της γέφυρας, είναι αποκλειστική ευθύνη της Περιφέρειας δεδομένου ότι δεν προήλθε η κατάρρευση από φυσική καταστροφή εντούτοις η αντίδραση της κυβέρνησης είναι άμεση όσον αφορά στο μέγα ζήτημα που έχει προκύψει από το πρόβλημα αυτό» αναφέρει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.