«Οι ΑΝΕΛ είναι Κίνημα»

Εκλογές στις αρχές του 2019 με νίκη ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει ο Σγουρίδης

«Οι κυβερνήσεις δε βγαίνουν από τις δημοσκοπήσεις αλλά από την βούληση του ελληνικού λαού. Εμείς στις δημοσκοπήσεις ήμασταν πάντα εκτός και μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση εντός της Βουλής» είπε ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ

Εκλογές στις αρχές του 2019 με νίκη ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε από την Καρδίτσα όπου παραβρέθηκε με αφορμή το Αναπτυξιακό Συνέδριο που διεξάγεται στη Λάρισα, ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ο κ. Σγουρίδης διέψευσε τη φημολογία περί συγχώνευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «η μεγαλύτερη κακοήθεια, αυτό που γράφτηκε για τοποθέτηση του κ. Καμμένου επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είμαστε Κίνημα» υπογράμμισε «δεν είμαστε συνιστώσα κανενός. Συνεργαστήκαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρξει μια κυβέρνηση που θα φέρει την κάθαρση στη χώρα και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη. Ευελπιστούμε ότι τον Αύγουστο του 2018 η χώρα θα βγει από τα μνημόνια και τότε θα εφαρμόσει τη δική της εισοδηματική και δημοσιονομική πολιτική».

Κλείνοντας ο κ. Σγουρίδης έκανε μια εκτίμηση για τις επόμενες εθνικές εκλογές σημειώνοντας τα παρακάτω: «Οι κυβερνήσεις δε βγαίνουν από τις δημοσκοπήσεις αλλά από την βούληση του ελληνικού λαού. Εμείς στις δημοσκοπήσεις ήμασταν πάντα εκτός και μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση εντός της Βουλής, διότι οι ψηφοφόροι μας ανήκουν κυρίως στο πατριωτικό κέντρο και δεν μπορούν να ανιχνευθούν δημοσκοπικά. Εκλογές κατά την άποψή μου θα γίνουν στις αρχές του 2019, πριν από τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Με βάση την κατάσταση έτσι όπως θα εξελιχθεί και τη δημοσιονομική ομαλότητα που επιτυγχάνεται, δεν είναι σίγουρο ότι θα αναδειχθεί κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία. Το πιθανότερο είναι να βγει ξανά πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.