Απίστευτη δήλωση

Μουσταφά Αλή Τσαούς: «Αυτή η περιοχή ήταν και θα παραμείνει τουρκική»

Ο πρόεδρος του εθνικιστικού τουρκόφρονου ΚΙΕΦ προέβη σε μια απίστευτη δήλωση σε εκδήλωση σουνιτών που πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Δέρειο

Σε μια απίστευτη δήλωση φαίνεται πως προέβη ο πρόεδρος του εθνικιστικού τουρκόφρονου Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) Μουσταφά Αλή Τσαούς σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει μέσα από την ιστοσελίδα του το Rodop Ruzgari.

Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση σουνιτών που πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Δέρειο στις 7 Οκτωβρίου ο κ. Αλή Τσαούς κατά τη διάρκεια ομιλίας του δήλωσε ότι «Αυτή η περιοχή για αιώνες ήταν τουρκική και αύριο θα παραμείνει ως τουρκική».

Η ιστοσελίδα tourkikanea.gr που μετάφρασε το κείμενο κάνει λόγο για δήλωση που παραπέμπει στην φράση «Kıbrıs Türktür, Türk kalacak» («Η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική») που φώναζε ο όχλος στην Τουρκία όταν έσπαγε τα μαγαζιά των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη το 1955.

Η ίδια ιστοσελίδα συνδέει μάλιστα την παραπάνω φράση με την προκλητική δήλωση του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ όταν τον Μάιο του 2016 «ευχόταν» ο Μουσταφά Αλή Τσαούς να γίνει ο «νέος Ντενκτάς της Θράκης».

Θυμηθείτε στο video τις προκλητικές δηλώσεις Μετέ:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.