«Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα»

Η εφημερίδα «Αντιφωνητής» για το εξώδικο της «Κιβωτού» στην 29η Ταξιαρχία

«Ότι και να συνέβη είναι ανήκουστο να στρέφεσαι νομικά εναντίον του ελληνικού Στρατού»

Ως «ανήκουστο» χαρακτηρίζει η εφημερίδα «Αντιφωνητής» το εξώδικο που απέστειλε η ΑΜΚΕ «Κιβωτός Δόμνας Βιζβίζη» στην 29η Ταξιαρχία Πεζικού «Πόγραδετς» και προσωπικά στον Διοικητή αυτής Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Χατζηγεωργίου με αφορμή την απόφαση ανάκλησης παραχώρησης του φυλακίου «Ακρίτας».

Η εφημερίδα της Κομοτηνής, η οποία στο παρελθόν έχει προβάλλει και στηρίξει τις δράσεις της εταιρείας των Νικοπούλου – Φριτζαλά, σε αυτήν την περίπτωση τάσσεται μάλλον υπέρ του ελληνικού Στρατού καθώς σημειώνει πως «Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, πόσο μάλλον όταν τόσος κόσμος επένδυσε πάνω σου».

Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα στο υπ’ αριθμόν 85/25.09.2017 φύλλο της εφημερίδας «Αντιφωνητής»:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.