Της επιβλήθηκε πρόστιμο

Καβάλα: Πωλούσε εικόνες και σταυρουδάκια χωρίς άδεια

Αντί να βγάλει κέρδος, θα… «ξηλωθεί» για να πληρώσει το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, μια 56χρονη Ελληνίδα που είχε στήσει πάγκο στην Χρυσούπολη Καβάλας και πωλούσε θρησκευτικά είδη παρεμπορίου χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια!

Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Νέστου, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση 44 εικόνες αγίων, σταυρουδάκια και κομποσχοίνια τα οποία κατασχέθηκαν και πρόκειται να καταστραφούν, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Εκτός από το πρόστιμο που της επιβλήθηκε, η 56χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που της απήγγειλε κατηγορία για παράνομο πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.