Δήλωση συμπαράστασης

Γιώργος Μανανάς: «Αυτόκλητους εθνοσωτήρες δεν χρειάζεται ο τόπος μας»

Καμία «κυρία Νικοπούλου» δεν μπορεί να «παίζει» με τους θεσμούς αλλά και με τους ανθρώπους της περιοχής, αναφέρει το μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ροδόπης

Την συμπαράστασης του στους δημοσιογράφους και συντάκτες της «Φωνής της Ροδόπης» εξέφρασε το μέλος και πρώην Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κ. Γιώργος Μανανάς με δήλωση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Ο κ. Μανανάς τονίζει την αντίθεση του ενάντια στη φίμωση της ελευθερίας του λόγου ενώ αναφορικά με την κ. Νικοπούλου σημειώνει πως «αυτόκλητους εθνοσωτήρες δεν χρειάζεται ο τόπος μας».

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μανανάς σημειώνει: «Συμπαραστέκομαι με όλες μου τις δυνάμεις στους δημοσιογράφους και συντάκτες της ‘’Φωνής της Ροδόπης’’ ενάντια στη φίμωση της ελευθερίας του λόγου, που προσπαθεί να τους επιβάλλει η κ. Χαρά Νικοπούλου! Διαμαρτύρομαι για την ‘’εκκωφαντική σιωπή’’ που επικρατεί στην πόλη μας από κόμματα, θεσμικούς φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση για ακόμη μια φορά δυστυχώς! Πιστεύω ακόμα ότι υπάρχει και Κράτος οργανωμένο και Δικαιοσύνη. Καμία ‘’κυρία Νικοπούλου’’ δεν μπορεί να ‘’παίζει’’ με τους θεσμούς αλλά και με τους ανθρώπους της περιοχής. Αυτόκλητους εθνοσωτήρες δεν χρειάζεται ο τόπος μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.