Στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου

Ευχές για την ονομαστική του εορτή θα δεχθεί την Πέμπτη ο Μητροπολίτης Παντελεήμων

Η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Παντελεήμονα του ιαματικού θα εορτασθεί στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Μικρού Κρανοβουνίου.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, ο Μητροπολίτης θα ιερουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου κατά τη διανομή του αντιδώρου θα δεχθεί τις ευχές κλήρου και λαού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.