Αναπόφευκτες συγκρίσεις

Το πριν και το μετά του πάρκου της Αγίας Παρασκευής

Πως ήταν το πάρκο επί δημοτικής Αρχής Κοτσάκη τον Ιούλιο του 2010 και πως είναι σήμερα 7 χρόνια μετά επί διοίκησης Πετρίδη

Κάθε πέρσι και καλύτερα είναι η φράση που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος προκειμένου να χαρακτηρίσει την εικόνα που παρουσιάζει το κεντρικό πάρκο της Κομοτηνής.

Ανθοστολισμένο, καθαρό και με περιποιημένα σιντριβάνια το πάρκο της Αγίας Παρασκευής, για την ανακαίνιση του οποίου δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα, συγκαταλέγονταν το 2010 στα ομορφότερα πάρκα της Ελλάδας. Σήμερα, 7 χρόνια μετά, επί διοίκησης Πετρίδη οι μόνες εργασίες που φαίνεται πως γίνονται είναι το κούρεμα των χόρτων και o στοιχειώδης καθαρισμός.

Την «επιστροφή» στο όχι και τόσο μακρινό 2010 έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς… η πόλη» κ. Φελίνα Καζάκου η οποία κάνει λόγο για την «απουσία της δημοτικής Αρχής που καταγράφεται σε όλες τις γωνιές της πόλης».

Δείτε παρακάτω τις εικόνες:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.