Στην παραλία Φαναρίου

Ενθουσιασμένοι οι Βούλγαροι διεθνείς με τον μηχανισμό αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα

Εντύπωση στα μέλη της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο της Εθνικής Βουλγαρίας προκάλεσε ο μηχανισμός αυτόνομης πρόσβασης ΑμΕΑ στη θάλασσα (seatrack) που εγκατέστησε φέτος ο Δήμος Κομοτηνής στην παραλία Φαναρίου.

Τα μέλη της ομάδας μπάσκετ της Εθνικής Βουλγαρίας τα οποία βρέθηκαν στην περιοχή προκειμένου να συμμετάσχουν στο Διεθνές Τουρνουά καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο επισκέφθηκαν μαζί με μέλη του Σωματείου ΑμΕΑ Ροδόπης την παραλία Φαναρίου προκειμένου να κάνουν το μπάνιο τους.

Η χαρά μάλιστα που εξέφρασαν για το γεγονός ότι τόσο κοντά στη χώρα τους υπάρχει αυτός ο μηχανισμός ήταν πρωτόγνωρη ενώ τα μέλη του Σωματείου ΑμΕΑ Ροδόπης ανανέωσαν το ραντεβού με τους Βούλγαρους διεθνείς για το επόμενο καλοκαίρι δεσμευόμενα παράλληλα για αρτιότερη φιλοξενία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.