Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

Επιτυχίες στις εξετάσεις ελληνομάθειας για τα μέλη του Συλλόγου Ιεροδιδασκάλων Θράκης

Παρακολούθησαν επί ένα εξάμηνο μαθήματα ελληνικής γλώσσας στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δ.Π.Θ.

Σημαντικές επιτυχίες κατέγραψαν τα μέλη του Συλλόγου Ιεροδιδασκάλων Θράκης τα οποία συμμετείχαν στις εξετάσεις ελληνομάθειας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας.

Βάσει των αποτελεσμάτων που ανακοινώθηκαν την περασμένη Πέμπτη (20/7), από τα 29 μέλη του Συλλόγου Ιεροδιδασκάλων Θράκης που παρακολούθησαν επί ένα εξάμηνο μαθήματα ελληνικής γλώσσας στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δ.Π.Θ., τα 25 επέτυχαν στις εξετάσεις για τα επίπεδα Α2, Β1, Β2 και Γ1 ενώ οι 17 εξ αυτών αξιολογήθηκαν με «Άριστα».

Το Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δ.Π.Θ. τους συγχαίρει θερμά για την επιτυχία αυτή και περιμένει με χαρά για τα μαθήματα του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.