«Η τέχνη της εικόνας…»

Έκθεση φωτογραφίας της Τάνιας Πούλκου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρώνειας

Το Φεστιβάλ Μαρώνειας – Σαπών ξεκινά την φετινή του διαδρομή με την φιλοξενία έκθεσης φωτογραφίας της Τάνιας Πούλκου στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Μαρώνειας (τέως Κοινοτικό Κατάστημα) και τίτλο: «Η τέχνη της εικόνας μέσα στην εικόνα».

Πρόκειται για την προσπάθεια ανίχνευσης – ψηλάφησης του πραγματικού σε μία διαδρομή μέσα από το φανταστικό.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 26/7 στις 19:30 και η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 1 Αυγούστου.

Τάνια Πούλκου:

Γεννήθηκε στο Ορμένιο Ορεστιάδας Θράκης, σπούδασε Γλώσσα – Φιλολογία και Πολιτισμό των  Παρευξείνιων  Χωρών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Μεγάλωσε μπολιασμένη με τις πολυπολιτισμικές κουλτούρες της ιδιαίτερης πατρίδας της, και ένιωσε την ανάγκη από πολύ μικρή να εγκλωβίσει αυτές τις δυναμικές αναμνήσεις  με τη πρώτη της φωτογραφική μηχανή, ξεκινώντας  έτσι και εξελίσσοντας  την όμορφη περιπέτεια  στα μονοπάτια της φωτογραφικής τέχνης. Η εμπνευσμένη  δουλειά της έχει εκτεθεί πολλές φορές σε ομαδικές εκθέσεις  στη Κομοτηνή, στα πλαίσια της ετήσιας έκθεσης  Θρακών καλλιτεχνών στα Ελευθέρια Θράκης όσο και τις εκθέσεις του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ν Ροδόπης «ΑΘΗΝΙΩΝ», όπου είναι αντιπρόεδρος και υπεύθυνη του φωτογραφικού τμήματος του Συλλόγου. Παράλληλα ασκεί επαγγελματική φωτογράφηση σε επιλεγμένες δραστηριότητες και διάφορες εκδηλώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.