«Άφαντοι» ΥΠΕΞ και Κοτζιάς

Έλληνας πολίτης «γιορτάζει» την τουρκική απόβαση στην Κύπρο!!!

Ο εκδότης της τουρκόφωνης «Birlik» Ιλχάν Ταχσίν αναρτά δημοσιεύσεις που εξυμνούν την 20η Ιουλίου ως «Ημέρα Ανεξαρτησίας και Ειρήνης»!!!

Τις ανατριχιαστικές ωμότητες και πράξεις βίας των Τούρκων στρατιωτών στην Κύπρο, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 4.500-6.000 στρατιωτών και αμάχων και τον ξεριζωμό 200.000 περίπου ανθρώπων από τις εστίες τους «γιορτάζει» ο εκδότης της τουρκόφωνης εφημερίδας «Birlik» κ. Ιλχάν Ταχσίν.

Την ημέρα της «μαύρης» επετείου της τουρκικής απόβασης ο κ. Ιλχάν Ταχσίν, ο οποίος απολαμβάνει κάθε προνόμιο που του παρέχει η ιδιότητα του Έλληνα πολίτη, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανάρτηση στην οποία εξυμνείται η 20η Ιουλίου ως «Ημέρα Ανεξαρτησίας και Ειρήνης».

Την ίδια ώρα ο ΥΠΕΞ κ. Νίκος Κοτζιάς και η Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων στην Ξάνθη φαίνεται πως έχουν «αποσυρθεί» οριστικά από την Θράκη καθώς η αδιαφορία τους γι’ αυτήν είναι πλέον επιδεικτική.

Διαβάστε παρακάτω το δημοσίευμα της σελίδας Thraki Live:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.