Από εκπροσώπους φορέων

Ευχές για το Ραμαζάν Μπαϊράμ δέχτηκε ο Μουφτής Κομοτηνής

Τον Σοφολογιότατο Μουφτή Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή επισκέφτηκαν την Δευτέρα 26/6 εκπρόσωποι τοπικών Αρχών και φορέων προκειμένου να ευχηθούν τόσο στον ίδιο όσο και μέσω του προσώπου του σε όλους τους μουσουλμάνους χρόνια πολλά για τη γιορτή του Ραμαζάν Μπαϊράμ.

Τον κ. Τζεμαλή μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης και ο εκπρόσωπος της 29η Ταξιαρχίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.