Σε εξαιρετικό κλίμα

Συναντήσεις με Αμανατίδη και Κόλλια – Τσαρουχά για τους Μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης

Τον Υφυπουργό Εξωτερικών δέχτηκε στο γραφείο του ο Μουφτής Κομοτηνής ενώ ο Μουφτής Ξάνθης επισκέφθηκε την Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης

Τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη συνάντησε στο γραφείο του ο Σοφολογιότατος Μουφτής Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή την Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά θερμό κλίμα. Ο κ. Υφυπουργός ενημερώθηκε από τον Σοφολογιότατο Μουφτή Κομοτηνής για τα ζητήματα που απασχολούν την Μουφτεία Κομοτηνής, όπως και για τις δραστηριότητες του Μουφτή Κομοτηνής εντός και εκτός της επικράτειας.

Ο Υφυπουργός κ. Αμανατίδης ευχαρίστησε θερμά τον Σοφολογιότατο Μουφτή Κομοτηνής για το έργο της Μουφτείας στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης.

Την κ. Κόλλια – Τσαρουχά επισκέφτηκε ο Μουφτής Ξάνθης

Μια μέρα αργότερ, την Τρίτη 20 Ιουνίου, ο Σοφολογιότατος Μουφτής Ξάνθης κ. Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη και έγινε δεκτός στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης από την Υφυπουργό κυρία Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά.

Η συνάντηση της κυρίας Υφυπουργού με τον Σοφολογιότατο Μουφτή Ξάνθης ήταν εξαιρετικά εγκάρδια. Η κυρία Κόλλια- Τσαρουχά ενημερώθηκε πλήρως από τον Μουφτή Ξάνθης για τα ζητήματα που απασχολούν την Μουφτεία Ξάνθης και γενικότερα την Μουσουλμανική Κοινότητα της Περιφ. Ενότητας Ξάνθης.

Η Υφυπουργός κυρία   Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά ευχαρίστησε θερμά τον Σοφολογιότατο Μουφτή Ξάνθης κ. Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου για την ενημέρωση που της προσέφερε, ενώ τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του προς τους ομοθρήσκους του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.