Από το ΚΕΜΕΑ

Ομιλίες για γονείς και εκπαιδευτικούς στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κομοτηνής

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από επαγγελματίες κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές καθώς επίσης θα παρίστανται και Ασκούμενοι Κοινωνικοί Λειτουργοί

Το ΝΠΔΔ «Κέντρο  Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» σε συνεργασία με τη Σχολή Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών, και πιο συγκεκριμένα με το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης θα πραγματοποιήσουν ομιλίες απευθυνόμενες στους γονείς και εκπαιδευτικούς στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς ως εξής:

Α) Α’ Παιδικός Σταθμός (επί της οδού Γ. Ζαρίφη) την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και ώρα 18:30 μ.μ., με θέμα «Οι ανάγκες του παιδιού στην προσχολική ηλικία».

Β) Ε’ Παιδικός Σταθμός (επί της οδού  Ολύμπου 1), την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ., με θέμα «Το Παιδί και το διαδίκτυο: ο λόγος ως γέφυρα».

Γ) Ζ’ Παιδικός Σταθμός (επί της οδού  Μπότσαρη) την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ., με θέμα «Καλές γονεϊκές πρακτικές για την οριοθέτηση των παιδιών σε συνεργασία με το σχολείο».

Δ) Η’ Παιδικός Σταθμού (επί της οδού  Γοργοποτάμου), την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ., με θέμα «Προκλήσεις και Προοπτικές της Προοπτικές της προσχολικής αγωγής».

Ε) Γ’ Παιδικός Σταθμός (επί της οδού  Τραπεζούντος), την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και ώρα 18:30 μ.μ., με θέμα «Η αναγκαιότητα των ορίων στην προσχολική αγωγή».

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από επαγγελματίες κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές καθώς επίσης θα παρίστανται και Ασκούμενοι Κοινωνικοί Λειτουργοί οι οποίοι θα απαντήσουν σε κάθε απορία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.