Στους Ασώματους

Από 19 έως 21 Μαΐου το Φεστιβάλ Κερασιού του Δήμου Ιάσμου

ΚΕΡΑΣΙΑ

Ο Δήμος Ιάσμου σε συνεργασία με το Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ασωμάτων διοργανώνουν το 17ο Φεστιβάλ Κερασιού. Ο σκοπός του θεσμού, σύμφωνα με τον Δήμο Ιάσμου, ήταν και παραμένει η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, η προβολή και η προώθηση του τοπικού προϊόντος, του κερασιού, η στήριξη των κερασοπαραγωγών, και η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 19, 20, και 21 Μαΐου 2017 στο χώρο του Φεστιβάλ στον οικισμό των Ασωμάτων. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως κάτωθι:

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΑΣΙΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.