Την Πέμπτη στις 19:00

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ Ροδόπης για το συλλαλητήριο κατά της ψήφισης του 4ου μνημονίου

ΑΔΕΔΥ

Η ΑΔΕΔΥ Ν. Ροδόπης μαζί με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής και με όλους τους κοινωνικούς, επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς του Ν. Ροδόπης καλούν την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, ώρα 7:00μ.μ στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής σε συλλαλητήριο κατά της ψήφισης του 4ου Μνημονίου.

«Την ημέρα που θα ψηφίζεται το βάρβαρο και αντιλαϊκό τέταρτο μνημόνιο, να δώσουμε ένα βροντερό «παρών» εκφράζοντας τη δυναμική αντίδρασή μας στη λεηλασία των μισθών και των συντάξεων.

Ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους αγρότες, τους άνεργους και τους νέους θα συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι να μπει ένα τέλος στις μνημονιακές πολιτικές.

ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Χώρας μας! ΟΧΙ στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού! Αντίσταση και Ανυπακοή στα μέτρα όπως ορίζει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος! ΔΕΝ θα γίνουμε οι δούλοι του 21ου αιώνα» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης στο κάλεσμα της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.