«Τα χρώματα της Τουρκίας»

Έκθεση ζωγραφικής στην Κομοτηνή από το Νοσοκομείο «Εκπαίδευσης και Έρευνας» της Άγκυρας

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΚΥΡΑΣ - ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Τα χρώματα της Τουρκίας» διοργανώνει στην Κομοτηνή το Νοσοκομείο «Εκπαίδευσης και Έρευνας» της Άγκυρας.

Τα έργα που εκτίθενται φιλοτεχνήθηκαν από τους ίδιους τους εργαζομένους του Νοσοκομείου οι οποίοι τα τελευταία 8 χρόνια παρακολουθούν μαθήματα ζωγραφικής.

Τα μαθήματα αυτά που γίνονται στις αίθουσες του κέντρου εκπαίδευσης του νοσοκομείου, υποστηρίζονται από το νοσηλευτικό ίδρυμα και αποτελούν μια δράση που ενισχύει τις σχέσεις ανάμεσα στους εργαζομένους του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Εκπαίδευσης και Έρευνας» της Άγκυρας θα παρουσιάσουν στο κοινό της Κομοτηνής τις ελαιογραφίες τους σε εκθέσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό για την προώθηση της ιστορίας και των πολιτιστικών και φυσικών ομορφιών της Τουρκίας.

Η έκθεση φιλοξενείται από τον Δήμο Κομοτηνής στην Δημοτική Παπαδριέλλειο Πινακοθήκη – Αρχοντικό Στάλιου και θα λάβει μέρος την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 19:00 μμ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.